Who Am I

My real name is Fazrol Iqbal B. Ramlan and I'm a blogger from Perak. 17teen years old. An ordinary person. Blogger since 2013.

Aku seorang yang tak pandai nak memperkenalkan diri aku. Aku seorang freelancer Author dan tak suka dikaitkan dengan CInta buat masa ni. Hahs!

Mungkin kalau aku cerita dekat sini pasal aku... Tak berapa nak cukup. Sebab aku ni sebenarnya jenis yang suka bercakap. Dan memang tak ada langsung sindrom Socially Awkward in face-to-face comunication. Truth!

Tapi aku still tahu apa itu "Malu"

Takkan aku nak amalkan konsep "terus datang menerjahkan" kan?

Aku seorang yang suka mencuba perkara baru. Kalau korang tanya cita-cita aku saat ini aku akan jawab "International Actor" 

Hahah! Walaupun aku tahu untuk jadi itu amat mustahil.

Aku seorang yang suka cakap dalam banyak bahasa dan buat masa ni aku baru menguasai bahasa Korea juga Filipina. On the way, China, Jepun, Thailand. Dan aku memang bercadang nak belajar banyak bahasa juga accents.

Curently, I published two book colabs with other writer. Kalau korang nak cari buku aku. Jangan! Sebab cerita aku sangatlah merapu.

Aku seorang peminat movie dan novel dengan genre yang pelbagai. Peminat Ariana Grande & Jun Ji Hyun.


Email: Fazroliqbal@gmail.com
Facebook: Fazrol Iqbal II
Instagram: @B4llll



INSTAGRAM FEED