Blog Aku Tempat Apa?

September 04, 2017
Hamboi-hamboi-hamboi. Banyak cantik muka engko ya? Siapalah punya kerja ni. Dah terlampau stress sangat ke apa? Kalau ya pun dah stress sangat takkanlah blog aku kau pergi taip macam tu. Adeh... macam aku dah cakap dekat entri aku yang lepas. Manusia ni memang datang dengan macam-macam perangai yang tak terjangka. 
Ceritanya cenggini, aku rajin malam ni nak godek-godek blog aku. Aku pergi stats nak tengok ramai sangat ke yang masuk blog aku harini. Bolehlah tahan ramai. Sejak dua menjak ni aku tengok pageviews aku meningkat semacam aje. Kadang-kadang curious juga. Takut-takutlah kena scammer ke hape kan. Tapi aku buat bodoh ajelah untuk masa ni.
Bila aku pergi ke bahagian Traffic Sources dan aku tengok ke Search Keyword... Ya Allah. Kau ingat blog aku ni blog makan garam ke hape? Macam tak ada kerja lah engkorang ni kan. Ni dah masuk lima kali engkorang(anasir) ni cari benda-benda macam ni dekat blog aku. Aku diam aje. Haish, nasib aku tak tahu korang ni siapa.  Korang kena percaya, dalam lima kali depa duk cari tu, ada satu search keyword paling power gila ah! Babe! Kemurungan aku hari ni.

"Nampak pistol tu? sebelum aku tembak-tembak muka korang baik korang berhenti buat kerja tak berfaedah tu ye? Akal? Akal Allah dah bagi tu letak kat... Emmm.... Tah! Kat muka! bukan kat kaki ke! Kat lutut ke!"






Manalah korang ni. Adeh... Aku tak pernah le nak tulis novel yang macam tu sekali. 

Korang pernah kena tak benda ni?



26 comments:

  1. alamak camna seriaunya keyword search dia. hahaha pelik2 betul la manusia ni apa la yg dicari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius ah Sis Ainaa. ni lawak depa ni. Lima kali dah ni. haish. macam2

      Delete
  2. hahahahaa. macam-macam hal manusia ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila ah. gelak besar Qbal bila baca search keywords depa.😂😂

      Delete
  3. hahaha..yg ni lawak...kluaq keyword mcm2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huish, ada sekali tu keyword dia... mak ai. gila stress baca 😂😂

      Delete
  4. Memang pelik kalau tengok keywords yg orang search.

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka hati depa je nk tulis mcm tu. adeh....

      Delete
  5. Macam mana diowg boleh terpikir nak search keywords ntah hape-hape.. btw baru follow blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. I always curious about that too. ermmm...

      Delete
  6. err..suka-suka je search gitu kat blog orang. pelik pulak rasenye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I really don't understand what that person thought about. hahahaha

      Delete
  7. adoi Qbal! Haha... macam mana boleh sesat keyword macam tu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yang termenung sekejap lepas baca tu. hahahaha

      Delete
  8. Aduhai.. Boleh pulak search macam gitu ya.. Nasib baik blog saya tak pernah lagi kena dekat keyword yang pelik2. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gila depa ni. ingat Qbal tulis novel air ke hape. ahashaha

      Delete
  9. Entah, tak pernah check mana keyword yang masuk ke blog hahahah risau kemurungan yang melampau nanti hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena check bro. kalau-kalau ada keyword yg menyeramkan. kemurungan kita sama-sama. hahahaha

      Delete
  10. kuasa google wak, gitulah... so, jomlah kita menulis dengan penulisan yang memberi manfaat kepada pembaca. Keep it up bro!

    ReplyDelete
  11. Ada ada je kan diorg ni, mcm2 le pulak depa dok cari. Rasanya blom lagi kot dapat yg menyeramkan camgini..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk ni dah lima kali kena benda ni. Hampeh betul depa ni. Ada satu keyword tu.. tak berani nak share. hahaha

      Delete
  12. Hahahhaha..hadoiii
    Ada gak mcm ni ye

    ReplyDelete
  13. Ahaha pelik" pula keyword tu. Pasni nak check kot" ada macam tu gak ahahah

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Powered by Blogger.