"Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

21:40:00
https://anothersyed.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html






Lawa banner  atas ni. Klik banner kalau nak Join.

Dah lama aku tak join segmen. Rajin pulak nak join malam ni.  apa salahnyakan. dapat kenal dengan blogger lain.

Done follow blog. 

Short Review:

Blog Syed serius lawa. Aku nak edit macam tu dia punya header dah sebagainya. Tapi aku jenis yang tak tahu nak guna peralatan yang bernama "Photoshop" 

Dah lama juga aku tak jumpa blogger lelaki ni. Ada juga rupanya. Sebab selalu jumpa perempuan aje. Blog dia hot pulak tu. Pergh! Idola! Idola! 
Aku harap aku boleh jadi macam Syed. Really love your blog content. English power pulak tu. 


21 comments:

  1. haha takda lawa mana pun blog tu bro, biasa-biasa ja pun.
    Btw, followed you here #100! yeayyy, thanks for joining! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawa apa blog. Envy gila.hahahsh😂😂

      Delete
  2. Replies
    1. Uh.. waaa dah 101 join yek. ramai tu😱😱

      Delete
  3. Good luck for you. Thanks sebab datang melawat blog akak.

    ReplyDelete
  4. hahahaha confirm berjayaaa ni. jujur habis ni xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah. Harap2 le sis. Gud luck to you too

      Delete
  5. Selamat bersegmen and good luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak!!! Q tengah mimpi ke sekarang ni😱😱

      Cik Epal komen. tq Cik Epal

      Delete
  6. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete
  7. idola tu !!! hihiii good luck iqbal..

    btw akak pun da lama follow ^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Khenn... mmg abg syed idola.

      tq follow mari 😂😂😂😍😍

      Delete
  8. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Powered by Blogger.