01:22:00

Things that I Can't Do

Iaitu satu segmen. Nah... Not a segment . Well , empat hari kehilangan Bal di blog ini. Apakah anda rindu? Tidak? Oh, ada ku kisah. Haha. ...
23:31:00

Blog Aku Tempat Apa?

Hamboi-hamboi-hamboi. Banyak cantik muka engko ya? Siapalah punya kerja ni. Dah terlampau stress sangat ke apa? Kalau ya pun dah stress ...
13:18:00

Blog Qbal Lulus Adsense!

Bukan senang sebenarnya nak dapat kelulusan daripada pihak Adsense ni. Kau kena tunggu lama gila sampai ada masa kau fedup nak tunggu dah...
19:56:00

People I Can't Stand With!

Dalam dunia ni bukan kita seorang aje. Ramai lagi manusia dan banyak ragam manusia. Kau kena ingat tu. Jadi, selagi ada manusia dalam dun...
16:23:00

Top 6 Korean Drama

First of all I'm not a kpopers, I said that because some people might  misunderstanding about the different between Kdrama Lover and ...
17:38:00

The Best Actor Again!

Since kau dah masuk sini kau kena baca cerita ni sampai habis . haha! Aku dah lama tak menaip dekat keyboard ni, rasa lain macam a...
00:33:00

One Last Time!

SELAMAT HARI RAYA! Salam Aidilfitri semua. Rasanya memang belum terlambat lagi kut nak ucapkan Selamat Hari Raya dekat korang semua. B...
20:27:00

Jangan Baca Post Ni!

                                                                                        Aku dah ber bloggiing sejak tahun 2015 . Da...
00:24:00

Lelaki Kelas Pertama - Bab 8

BAB 8  DATO’ Wazir termenung sendiri di meja kerjanya yang sudah berselerak dengan timbunan kertas. Semuanya sangat menyemakkan mata...
Powered by Blogger.