Segmen: Auto-Blogger Malaysia

Assalamualaikum semua. dah lama FI tak buat segmen ni. So, FI bercadang nak buat satu segmen blog. 'Auto-Blogger Malaysia'. Dersempena dengan bertukarnnya wajah blog FI yang tak seberapa ni. Okey, nak tahu tak apa benefit dalam segmen  ni? 

ya, ofcoz untuk tambah traffic blog dan tambah followers kan? tapi, FI nak buat segmen ni bukan semata-mata untuk itu sahaja. Sebenarnya FI buat segmen ni sebab nak kenalkan korang dengan semua blogger yang ada dekat Malaysia ni. Mungkin ada blogger yang kita dah kenal dan mungkin ada blogger yang kita tak tahu kewujudan dia. ahakz... 

jadi, FI nak rapatkan hubungan kita semua antara satu sama lain. Kan? jadi jom join ramai-ramai. FI nak kita semua berkenalan sesama sendiri.  kita kan dalam satu aliran yang sama. tak kiralah berlaian negeri, berlainan daerah, berlaina kampung janji kita satu Malaysia! kita dalam aliran yang sama. Mana tahu ada blogger yang popular join segmen FI ni. *ceh, perasan habis ni!  tapi mana tahukan....

okey cara nak nak join. senang aje. lima syarat saja. 


1. Follow belog FI

2. Copy Banner yang tak seberapa ni dekat belog cantik dan comel korang.

3. Macam biasa backlink kan korang punya URL dekat komen. 

4. FI akan buat senarai belog yang join. 
5. Tarikh Mula 27 Mac 2016 Tarikh Tamat 20 April 2016
   
senangkan? tak payah nak syarat banyak2. 5 blogger yang terawal join akan FI review blog mereka. dan 5 terawal lagi akan FI masukkan ke dalam bloglist . terima kasih!  Selamat bersegmen.

Jom tengok senarai peserta (Blogger Malaysia)

49 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. saya join jugak ye :)

    http://missanisnabilah.blogspot.com/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  4. Join.... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  5. terima kasih sudi join Noor Akma

    ReplyDelete
  6. Shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  7. sye join
    http://wadahpencintailahi.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Hi saya join yer :)

    http://athiraaismail.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  10. hai tirah. terima kasih sudi join.

    ReplyDelete
  11. Mak Jemah bosan tunggu pak pandir balik rumah.. Mak Jemah join jugak nohh..

    http://nurnabla.blogspot.com/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia-by.html

    ReplyDelete
  12. http://theaimanspirasi.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    joined

    ReplyDelete
  13. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  14. miss pulak 5 terawal.. hurm...

    http://aienienka.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  15. Salam kenal n join:)
    http://www.sheilainspire.com/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  16. wow...gud luck..ya...lama gak tak jeguk blog ni.....dah berubah....cantik dan kemas.....gud luck semua yang join...

    ReplyDelete
  17. saya join....
    http://jomkliksini.blogspot.com/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia-oleh.html

    ReplyDelete
  18. saya join!

    http://www.sofieadie.com/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  19. http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  20. Join yaaa FI

    http://athibe.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  21. waaa.. ramainya blogger kesayangan join ! terima kasih semua sebab sokong. ayat mah jemah kelakar lah... hahaha.. thankiu keladi online sebab sudi jenguk hihi. haritu pun FI ada jenguk blog keladi. dah berubah juga. cantik

    ReplyDelete
  22. huhuhu, xpelh.. tpi msih mnjadi org 1st yg join kn??

    http://zulfaonlinediary.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  23. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  24. thakiu for join. really aprricite!

    ReplyDelete
  25. sy join :)
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  26. salam yaya join :)

    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum . Baru berjinak-jinak dengan dunia blog hehe. Mohon tunjuk ajar senior2 sekalian.

    http://syahmiyami95.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  28. elsa join :) elsa follow :) elsa bw :) thank you :*

    http://elsaalicious.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum,

    Saya join :)

    http://leeyanazulkifli.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  30. Hai.. saya join yee

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  31. Saya join....
    http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/03/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  32. Joined :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  33. Hai..Cikla join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  34. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/04/segmen-auito-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  35. Hai.sy join :)


    http://minimeyra.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html?m=1

    ReplyDelete
  36. Hai.sy join :)


    http://minimeyra.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html?m=1

    ReplyDelete
  37. http://rightnot.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    Hanis join :)

    ReplyDelete
  38. Joined.
    http://syaza-applemints.blogspot.com/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  39. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  40. http://hanismasturina.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  41. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  42. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum, saya pun nak join jugak..Salam ukhuwah..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum.

    Saya blogger dari Melaka. Artikel khas untuk segmen ini dah dibuat. Dah follow blog ini... :-)

    Pautan artikel berkenaan :

    http://ahmadzaki82.blogspot.my/2016/04/auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete
  45. Penyertann saat akhir. Harap dibenarkan! TQ~^^
    *wink wink sikit... sorry lambat, tenet lambat~

    http://ctroxalynna.blogspot.my/2016/04/segmen-auto-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

INSTAGRAM FEED